Medewerkers

Dokter Schalkwijk

Dokter Schalkwijk
Huisarts

Ik ben dokter Schalkwijk en ik werk op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk. Ik heb de 6-jarige studie geneeskunde gedaan op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna ben ik de 3-jarige opleiding tot huisarts gaan doen. Ik ben in mijn laatste jaar tot huisarts in deze praktijk beland en ben hier werkzaam gebleven omdat het mij goed bevalt in Schiebroek. Na het laatste opleidingsjaar tot huisarts heb ik in deze praktijk 3,5 jaar in loondienst gewerkt en sinds 1 april 2009 ben ik de trotse praktijkhouder van deze praktijk. Wat ik erg leuk vind zijn verrichtingen doen zoals onder andere plekjes verwijderen en spiraaltjes plaatsen. Naast de reguliere huisartsenzorg voer ik elke woensdag bovenooglidcorrecties, oorlelcorrecties en chirurgische verrichtingen uit in de praktijk. Ook voor mensen die geen patient bij ons zijn. Wat ik ook erg leuk vind is het managen van deze praktijk en het doorvoeren van nieuwe plannen die ik heb met alles wat daarbij komt kijken. Ik haal veel voldoening uit deze praktijk te laten floreren! Verder heb ik een dochter van negen jaar en een zoontje van zeven jaar.

Dokter Oomen

Dokter Oomen
Huisarts

Ik ben dokter Oomen en ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag in Huisartsenpraktijk Schalkwijk. Mijn geneeskunde studie heb ik gedaan op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna heb ik 2 jaar gewerkt in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht op de afdeling interne geneeskunde (waaronder de afdelingen zoals longziekten, cardiologie en maagdarmleverziekten horen). Hierna ben ik gestart met de opleiding tot huisarts, welke ik begin 2014 heb afgerond. Vervolgens ben ik gaan werken als waarnemend huisarts in en om Rotterdam en nu werk ik voor vast in deze leuke praktijk. Ik vind de variatie binnen het huisartsenvak erg leuk, waarbij mijn aandachtsgebieden gynaecologie en interne geneeskunde zijn. Verder ben ik getrouwd en heb ik 3 kinderen. Ik ben vanaf 1 oktober weer werkzaam in deze praktijk na mijn zwangerschapsverlof. 

Dokter Groenendijk

Dokter Groenendijk
Huisarts

Graag stel ik mijzelf voor:

Ik ben dokter Groenendijk en heb sinds 2012 in deze praktijk gewerkt. Vanaf 1 oktober 2018 zal ik niet meer werkzaam zijn in de praktijk omdat ik graag uit de zorg wil stappen. Indien u de behoefte voelt om afscheid van mij te nemen kan dat op vrijdag 28 september tussen 15 en 17 uur. Wij vragen u vriendelijk doch dringend niet speciaal een afspraak te maken met mij om afscheid te nemen ivm de tijd die andere patienten nodig hebben. Dokter van der Velden zal mij op gaan volgen en daar heb ik alle vertrouwen in.

 

Dokter van der Velden

Dokter van der Velden
Huisarts

Ik ben dokter van der Velden en werk per 1 oktober 2018 op maandag, dinsdag en vrijdag in de praktijk. Ik heb mijn geneeskunde opleiding gedaan in Rotterdam en ben daarna 1,5 jaar werkzaam geweest als ziekenhuisarts in het ziekenhuis in Dirksland waarbij ik veel ervaring heb opgedaan op het gebied van spoedeisende gezondheidszorg.

Mijn huisartsopleiding heb ik in Rotterdam afgerond en sinds juli 2017 ben ik werkzaam als waarnemend huisarts. Ik ben verloofd en zal in het voorjaar van 2019 gaan trouwen. Ik vind het leuk om als huisarts veel afwisseling in problematiek te hebben en daarnaast vind ik het leuk om bestuurswerk te doen om de belangen van de niet-gevestigde huisarts te behartigen.

Duco Dusseljee

Duco Dusseljee
Verpleegkundig Specialist i.o.

Mijn naam is Duco Dusseljee. Ik heb gewerkt als verpleegkundige in verschillende gebieden van de gezondheidszorg. Het leukste was om als praktijkverpleegkundige voor huisartsen te werken. Vanaf 1 september 2018 ben ik gestart als verpleegkundig specialist in opleiding. Ik zal naast spreekuren doen ook de ouderenzorg op mij nemen. Mijn spreekuren bestaan uit patienten helpen met bepaalde klachten waar ik mij in heb gespecialiseerd. Mijn interesses bestaan verder onder meer uit schilderen, kunst en sporten.
Xandra Ramaekers

Xandra Ramaekers
Psycholoog

Ik ben Xandra Ramaekers en ben sinds 2011 met veel plezier werkzaam in deze praktijk in Schiebroek. Ik werk op woensdag en donderdag en om met mij een afspraak te maken kunt u gewoon naar de praktijk bellen. Vanaf 1 oktober zal Tara Paalvast mij opvolgen omdat ik mij wil gaan verdiepen in angst en depressies bij een grote organisatie. Met pijn in mijn hart neem ik afscheid.

Tara Paalvast

Tara Paalvast
POH-GGZ (psycholoog)

Mijn naam is Tara Paalvast. Vanaf 1 oktober werk ik in deze praktijk als POH-GGZ. In 2014 startte ik voor het eerst in deze functie en sindsdien heb ik in verschillende steden en verschillende praktijken gewerkt als therapeut binnen de geestelijke gezondheidszorg.
Mijn specialisme ligt in het behandelen vanuit de cognitieve gedragstherapie. Om dit te kunnen doen heb ik een aanvullende opleiding gevolgd, die ik in 2016 heb behaald. Ik behandel patiënten van alle leeftijden of ik zorg dat de juiste hulp wordt ingeschakeld.
U bent van harte welkom op mijn spreekuur op woensdag of donderdag. Het kan zijn dat uw arts adviseert om een afspraak bij mij te maken voor een eerste gesprek maar u kunt een gesprek ook zelf aanvragen met mij via de assistentes. Ook bij twijfel of u wel een psycholoog nodig heeft kunt u bij mij terecht. We zullen dan samen kijken wat uw hulpvraag is en wat u precies nodig heeft.

Tamara

Tamara
Praktijkondersteuner

Mijn naam is Tamara en ik ben praktijkondersteuner (POH-S). Vanaf 1 november zal ik niet meer in de praktijk werkzaam zijn omdat ik verder wil onderzoeken wat er op werkgebied te doen is voor mij. Heidi Vlek zal mij opvolgen.

Heidi Vlek

Heidi Vlek
Praktijkondersteuner (POH-S)

Ik ben Heidi Vlek en ben moeder van een tienerzoon. Na jaren als praktijkondersteuner (POH-S) bij een andere huisarts gewerkt te hebben, versterk ik dit team sinds 1 november. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag en help mensen met diabetes, astma, COPD en hart- en vaatziekten. Ook kan u bij mij terecht als u wilt stoppen met roken. Van tijd tot tijd kunt u mij ook als assistente tegenkomen. Ik vind het leuk om samen met u te werken aan het verbeteren en behouden van uw gezondheid. Op de maandag kunt u van 11.30-12 uur aansluiten voor een wandeling door de wijk. Meer bewegen is goed voor uw gezondheid! Iedereen mag meelopen. Loopt u ook mee?

Rianne Boender

Rianne Boender
Doktersassistente

Mijn naam is Riannne en heb twee dochters van 22 en 24. Om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, heb ik in het studiejaar 2013-2014 de verkorte opleiding tot doktersassistente gedaan en die naar tevredenheid en met een goed resultaat afgerond in juni 2014. Sinds augustus 2014 werk ik met veel plezier bij Huisartsenpraktijk Schalkwijk in Schiebroek. Het is een afwisselende baan en ook het patiënten bestand van deze praktijk bestaat uit een gevarieerde groep mensen wat ik erg leuk vind.

Annemarie

Annemarie
Doktersassistente

Ik ben Annemarie en ben heel lang kraamverzorgende geweest. Helaas door een ongeluk met blijvend letsel aan mij knie moest ik daarmee stoppen. Ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten en ben toen gestart met de opleiding Doktersassistente. Ik ben nu al weer een aantal jaren werkzaam in dit vak en heb het enorm naar mijn zin. Ik ben echt een “zorg”mens en vindt het heerlijk om dagelijks met patiënten in contact te zijn en te helpen daar waar het mogelijk is. Ik ben moeder van 2 heerlijke mannen van 23 en 25 jaar. U kunt bij mij een afspraak maken in verband met een reisvaccinatie. In oktober hoop ik weer helemaal herstelt te zijn van de 2 operaties die ik de afgelopen maanden heb moeten ondergaan in verband met mijn nekhernia's. Ik kijk er heel erg naar uit om weer volledig aan de slag te kunnen zijn!

Mandy Balje

Mandy Balje
Doktersassistente

Ik ben Mandy en na wat omzwervingen qua opleidingen heb ik in 2014 mijn diploma als doktersassistente gehaald. Hierna heb ik drie jaar in een praktijk in Noord-Holland gewerkt. Sinds afgelopen jaar woon ik in deze omgeving dus werd het tijd om de Rotterdamse bewoners eens wat beter te leren kennen. In augustus ben ik bevallen van mijn eerste kind en vanaf 1 december zal ik weer terug zijn van mijn zwangerschapsverlof.

Dunja Waals
Doktersassistente

Mijn naam is Dunja Waals. Vanaf 1 november werk ik in Huisartsenpraktijk Schalkwijk. Ik ben heel enthousiast en mijn ervaring, welke ik heb opgedaan in een praktijk in Rotterdam Noord, kan ik mooi gebruiken. Naast mijn werk als doktersassistente in een huisartsenpraktijk werk ik ook op de huisartsenpost bij het Maasstadziekenhuis. Naast mijn werk ben ik graag bij mijn 2 heerlijke jongens Tim en Roan.

Merel

Merel
Stagiaire doktersassistente

Ik ben Merel. Ik woon sinds 2016 in Rotterdam en zit momenteel nog in mijn laatste stadium van de versnelde opleiding tot doktersassistente. Ik vind het een ontzettend mooi beroep, en ik haal veel voldoening uit het helpen van, en zorg verlenen aan, alle patiënten. Naast de zorg liggen mijn interesses bij interieurstyling en kunstschaatsen. Vanaf half oktober zult u mij niet meer tegenkomen omdat ik dan mijn opleiding heb afgerond. Ik heb hier met veel plezier gewerkt en vond vooral het assisteren bij bovenooglidcorrecties heel erg leuk.

Monique

Monique
Dietiste

Ik ben Monique Egeter en ik ben sinds december 2015 in Rotterdam en Delft werkzaam bij Focus Diëtistenpraktijk. In september 1997 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek in Den Haag afgerond. Ik vind het een uitdaging om samen met u te kijken naar voor u mogelijk haalbare veranderingen ter verbetering van uw leef- en eetpatroon. Op korte of langere termijn, via kleine of grotere stappen. Diabetes mellitus type 2, een hoog cholesterol en/of hoge bloeddruk, maag- en darmklachten, overgewicht en ondergewicht als gevolg van een ongezonde leefstijl, stress of andere problemen zijn bekend terrein voor mij. Ik ben op maandagmiddag en -avond in deze praktijk te vinden. U kunt mij bereiken via telefoonnummer: 010 461 46 44 of e/mail: info@focus-dietistenpraktijk.nl. Wilt u meer informatie over Focus Diëtisten praktijk of de werkzaamheden van een diëtist, kijkt u dan op onze website: www.focus-dietistenpraktijk.nl