Medewerkers

Dokter Schalkwijk

Dokter Schalkwijk
Huisarts

Ik ben dokter Schalkwijk en ik werk op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk. Ik heb de 6-jarige studie geneeskunde gedaan op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna ben ik de 3-jarige opleiding tot huisarts gaan doen. Ik ben in mijn laatste jaar tot huisarts in deze praktijk beland en ben hier werkzaam gebleven omdat het mij goed bevalt in Schiebroek. Na het laatste opleidingsjaar tot huisarts heb ik in deze praktijk 3,5 jaar in loondienst gewerkt en sinds 1 april 2009 ben ik de trotse praktijkhouder van deze praktijk. Wat ik erg leuk vind zijn verrichtingen doen zoals onder andere plekjes verwijderen en spiraaltjes plaatsen. Naast de reguliere huisartsenzorg voer ik elke woensdag bovenooglidcorrecties, oorlelcorrecties en chirurgische verrichtingen uit in de praktijk. Ook voor mensen die geen patient bij ons zijn. Wat ik ook erg leuk vind is het managen van deze praktijk en het doorvoeren van nieuwe plannen die ik heb met alles wat daarbij komt kijken. Ik haal veel voldoening uit deze praktijk te laten floreren! Verder heb ik een dochter van negen jaar en een zoontje van zeven jaar.

Dokter Oomen

Dokter Oomen
Huisarts

Ik ben dokter Oomen en ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag in Huisartsenpraktijk Schalkwijk. Mijn geneeskunde studie heb ik gedaan op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna heb ik 2 jaar gewerkt in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht op de afdeling interne geneeskunde (waaronder de afdelingen zoals longziekten, cardiologie en maagdarmleverziekten horen). Hierna ben ik gestart met de opleiding tot huisarts, welke ik begin 2014 heb afgerond. Vervolgens ben ik gaan werken als waarnemend huisarts in en om Rotterdam en nu werk ik voor vast in deze leuke praktijk. Ik vind de variatie binnen het huisartsenvak erg leuk, waarbij mijn aandachtsgebieden gynaecologie en interne geneeskunde zijn. Verder ben ik getrouwd en heb ik 3 kinderen. 

Dokter van der Velden

Dokter van der Velden
Huisarts

Ik ben dokter van der Velden en werk sinds oktober 2018 op maandag, dinsdag en vrijdag in de praktijk. Ik heb mijn geneeskunde opleiding gedaan in Rotterdam en ben daarna 1,5 jaar werkzaam geweest als ziekenhuisarts in het ziekenhuis in Dirksland waarbij ik veel ervaring heb opgedaan op het gebied van spoedeisende gezondheidszorg.

Mijn huisartsopleiding heb ik in Rotterdam afgerond en sinds juli 2017 ben ik werkzaam als waarnemend huisarts. Ik ben verloofd en zal in het voorjaar van 2019 gaan trouwen. Ik vind het leuk om als huisarts veel afwisseling in problematiek te hebben en daarnaast vind ik het leuk om bestuurswerk te doen om de belangen van de niet-gevestigde huisarts te behartigen.

Duco Dusseljee

Duco Dusseljee
Verpleegkundig Specialist i.o.

Mijn naam is Duco Dusseljee. Ik heb gewerkt als verpleegkundige in verschillende gebieden van de gezondheidszorg. Het leukste was om als praktijkverpleegkundige voor huisartsen te werken. Vanaf 1 september 2018 ben ik gestart als verpleegkundig specialist in opleiding. Ik zal naast spreekuren doen ook de ouderenzorg op mij nemen. Mijn spreekuren bestaan uit patienten helpen met bepaalde klachten waar ik mij in heb gespecialiseerd. Mijn interesses bestaan verder onder meer uit schilderen, kunst en sporten.
Heidi Vlek

Heidi Vlek
Praktijkondersteuner (POH-S)

Ik ben Heidi Vlek en ben moeder van een tienerzoon. Na jaren als praktijkondersteuner (POH-S) bij een andere huisarts gewerkt te hebben, versterk ik dit team sinds 1 november. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag en help mensen met diabetes, astma, COPD en hart- en vaatziekten. Ook kan u bij mij terecht als u wilt stoppen met roken. Van tijd tot tijd kunt u mij ook als assistente tegenkomen. Ik vind het leuk om samen met u te werken aan het verbeteren en behouden van uw gezondheid. Op de maandag kunt u van 11.30-12 uur aansluiten voor een wandeling door de wijk. Meer bewegen is goed voor uw gezondheid! Iedereen mag meelopen. Loopt u ook mee?

Rianne Boender

Rianne Boender
Doktersassistente

Mijn naam is Riannne en heb twee dochters van 22 en 24. Om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, heb ik in het studiejaar 2013-2014 de verkorte opleiding tot doktersassistente gedaan en die naar tevredenheid en met een goed resultaat afgerond in juni 2014. Sinds augustus 2014 werk ik met veel plezier bij Huisartsenpraktijk Schalkwijk in Schiebroek. Het is een afwisselende baan en ook het patiënten bestand van deze praktijk bestaat uit een gevarieerde groep mensen wat ik erg leuk vind.

Annemarie

Annemarie
Doktersassistente

Ik ben Annemarie en ben heel lang kraamverzorgende geweest. Helaas door een ongeluk met blijvend letsel aan mij knie moest ik daarmee stoppen. Ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten en ben toen gestart met de opleiding Doktersassistente. Ik ben nu al weer een aantal jaren werkzaam in dit vak en heb het enorm naar mijn zin. Ik ben echt een “zorg”mens en vindt het heerlijk om dagelijks met patiënten in contact te zijn en te helpen daar waar het mogelijk is. Ik ben moeder van 2 heerlijke mannen van 23 en 25 jaar. U kunt bij mij een afspraak maken in verband met een reisvaccinatie. 

Mandy Balje

Mandy Balje
Doktersassistente

Ik ben Mandy en na wat omzwervingen qua opleidingen heb ik in 2014 mijn diploma als doktersassistente gehaald. Hierna heb ik drie jaar in een praktijk in Noord-Holland gewerkt. Sinds 2017 woon ik in deze omgeving dus werd het tijd om de Rotterdamse bewoners eens wat beter te leren kennen. Ik heb samen met mijn vriend 1 kind.

Dunja Waals

Dunja Waals
Doktersassistente

Mijn naam is Dunja Waals. Vanaf 1 november 2018 werk ik in Huisartsenpraktijk Schalkwijk. Ik ben heel enthousiast en mijn ervaring, welke ik heb opgedaan in een praktijk in Rotterdam Noord, kan ik mooi gebruiken. Naast mijn werk als doktersassistente in een huisartsenpraktijk werk ik ook op de huisartsenpost bij het Maasstadziekenhuis. Naast mijn werk ben ik graag bij mijn 2 heerlijke jongens Tim en Roan.

Simone le Sage

Simone le Sage
POH-GGZ (psycholoog)

Mijn naam is Simone le Sage en werk sinds november 2018 in deze praktijk als POH-GGZ. Bij mij kunt u terecht voor kortdurende behandeling of begeleiding bij psychische klachten. 
 
Ik kom oorspronkelijk uit Dordrecht maar voel mij intussen een echte Rotterdamse. Ik heb gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en heb ook hier mijn master klinische psychologie afgerond. Door mijn achtergrond als behandeld psycholoog binnen de basis- en specialistische GGZ vind ik het leuk om zelf zoveel mogelijk te behandelen binnen de huisartsenpraktijk. 
Ik ben getrouwd en trotse moeder van een vrolijke en energieke peuter. Dit houdt mij goed in beweging, maar wanneer ik mijn handen vrij heb geniet ik graag van etentjes en mooie films. 
 
Ik werk op woensdag en vrijdag en u kunt aan de balie aan afspraak met mij maken of via de huisarts. Om mij te spreken hoeft u geen eigen bijdrage te betalen.
Monique

Monique
Dietiste

Ik ben Monique Egeter en ik ben sinds december 2015 in Rotterdam en Delft werkzaam bij Focus Diëtistenpraktijk. Ik vind het een uitdaging om samen met u te kijken naar voor u mogelijk haalbare veranderingen ter verbetering van uw leef- en eetpatroon. Op korte of langere termijn, via kleine of grotere stappen. Diabetes mellitus type 2, een hoog cholesterol en/of hoge bloeddruk, maag- en darmklachten, overgewicht en ondergewicht als gevolg van een ongezonde leefstijl, stress of andere problemen zijn bekend terrein voor mij. Ik ben op maandagmiddag en -avond in deze praktijk te vinden. U kunt mij bereiken via telefoonnummer: 010 461 46 44 of e/mail: info@focus-dietistenpraktijk.nl. Wilt u meer informatie over Focus Diëtisten praktijk of de werkzaamheden van een diëtist, kijkt u dan op onze website: www.focus-dietistenpraktijk.nl