Medewerkers

Isabelle Schalkwijk

Isabelle Schalkwijk
Huisarts

Ik ben dokter Schalkwijk en ik werk op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk. Ik heb de 6-jarige studie geneeskunde gedaan op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna ben ik de 3-jarige opleiding tot huisarts gaan doen. Ik ben in mijn laatste jaar tot huisarts in deze praktijk beland en ben hier werkzaam gebleven omdat het mij goed bevalt in Schiebroek. Na het laatste opleidingsjaar tot huisarts heb ik in deze praktijk 3,5 jaar in loondienst gewerkt en sinds 1 april 2009 ben ik de trotse praktijkhouder van deze praktijk. Wat ik erg leuk vind zijn verrichtingen doen zoals onder andere plekjes verwijderen en spiraaltjes plaatsen. Naast de reguliere huisartsenzorg voer ik elke woensdag bovenooglidcorrecties en chirurgische verrichtingen uit in de praktijk. Ook voor mensen die geen patient bij ons zijn. Ook erg leuk vind ik het managen van deze praktijk en het doorvoeren van nieuwe plannen die ik heb met alles wat daarbij komt kijken. Ik haal veel voldoening uit deze praktijk te laten floreren! Verder heb ik een dochter van acht jaar en een zoontje van zes jaar.

Hannie Groenendijk

Hannie Groenendijk
Huisarts

Graag stel ik mijzelf voor:

Mw. J. (Hannie) Groenendijk, sinds 2003 ben ik geregistreerd als huisarts. Ik heb de huisartsopleiding in Enschede afgerond, maar ben daarna in Schiebroek komen werken als vervangend huisarts van dr. Ledder aan de Kastanjesingel. Na het opheffen van die praktijk heb ik een praktijk overgenomen in Den Haag, waar ik met veel plezier 7 jaar heb gewerkt. Omdat ik graag nog een studie wilde volgen, en dat niet te combineren bleek met het werken in een eigen praktijk ben ik in Den Haag gestopt en ben ik vanaf juni 2012 drie dagen in de week werkzaam in de praktijk van dokter Schalkwijk.

Mijn aandachtsgebieden zijn cardiologie, longziekten en complexe problemen bij ouderen.

 

Annebeth Oomen

Annebeth Oomen
Huisarts

Ik ben dokter Oomen en ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag in Huisartsenpraktijk Schalkwijk. Mijn geneeskunde studie heb ik gedaan op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna heb ik 2 jaar gewerkt in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht op de afdeling interne geneeskunde (waaronder de afdelingen zoals longziekten, cardiologie en maagdarmleverziekten horen). Hierna ben ik gestart met de opleiding tot huisarts, welke ik begin 2014 heb afgerond. Vervolgens ben ik gaan werken als waarnemend huisarts in en om Rotterdam en nu werk ik voor vast in deze leuke praktijk. Ik vind de variatie binnen het huisartsenvak erg leuk, waarbij mijn aandachtsgebieden gynaecologie en interne geneeskunde zijn. Verder ben ik getrouwd en heb een zoon van 4 jaar en een dochter van 2 jaar.

Tamara

Tamara
Praktijkondersteuner

Mijn naam is Tamara. Ik werk 4 dagen in de praktijk. In januari 2006 ben ik in deze praktijk in Schiebroek komen werken. Ik ben begonnen als fulltime doktersassistente. Sinds juli 2008 ben ik na mijn afgeronde opleiding tot praktijkondersteuner ook daadwerkelijk als praktijkondersteuner werkzaam. Het werk bestaat uit patienten met Diabetes Mellitus 2, Astma/COPD en cardiovasculaire risicopatienten begeleiden. Onder andere door de grote variatie in mijn werk en de prettige sfeer werk ik al lang met veel plezier in deze praktijk.

Ilona

Ilona
Doktersassistente

Mijn naam is Ilona,
Ik heb een jaar stage gelopen in deze praktijk in Schiebroek tijdens mijn versnelde opleiding tot dokterassistente. Ik was erg enthousiast om het vak te leren en over de sfeer in deze praktijk. Vanaf juli 2014 ben ik daarom hier voor vast blijven werken voor vier dagen per week nadat ik mijn diploma heb gehaald. U kunt bij mij een afspraak maken in verband met een reisvaccinatie. Ik heb het heel erg naar mijn zin in deze praktijk.

Rianne

Rianne
Doktersassistente

Mijn naam is Riannne. Ik ben 53 jaar en heb twee dochters van 22 en 24 die allebei studeren en nog gezellig thuis wonen. Om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, heb ik in het studiejaar 2013-2014 de verkorte opleiding tot doktersassistente gedaan en die naar tevredenheid en met een goed resultaat afgerond in juni 2014. Sinds augustus 2014 werk ik met veel plezier bij Huisartsenpraktijk Schalkwijk in Schiebroek. Het is een afwisselende baan en ook het patiënten bestand van deze praktijk bestaat uit een gevarieerde groep mensen wat ik erg leuk vind.

Annemarie

Annemarie
Doktersassistente

Ik ben Annemarie en ben heel lang kraamverzorgende geweest. Helaas door een ongeluk met blijvend letsel aan mij knie moest ik daarmee stoppen. Ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten en ben toen gestart met de opleiding Doktersassistente. Ik ben nu al weer een aantal jaren werkzaam in dit vak en heb het enorm naar mijn zin. Ik ben echt een “zorg”mens en vindt het heerlijk om dagelijks met patiënten in contact te zijn en te helpen daar waar het mogelijk is. Ik ben moeder van 2 heerlijke mannen van 23 en 25 jaar.

Xandra Ramaekers

Xandra Ramaekers
Psycholoog

Ik ben Xandra Ramaekers. De interesse in mensen en hun psyche heeft mij ooit doen besluiten om klinische psychologie te gaan studeren. Het bleek een goede keuze en in 2004 ben ik zodoende afgestudeerd op de Universiteit van Amsterdam en vervolgens aan de slag gegaan als psycholoog. Ik heb met name ervaring opgedaan in de GGZ en als psycholoog bij een loopbaanadviesbureau. Sinds 2011 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk in Schiebroek. Ik behandel mensen van allerlei leeftijden en met allerlei klachten. Ik werk op woensdagen en om de donderdag en om met mij een afspraak te maken kunt u gewoon naar de praktijk bellen. U hoeft om mij te spreken geen eigen bijdrage te betalen.

Alex Hannewijk en Josien Wiegant

Alex Hannewijk en Josien Wiegant
(kinder)fysiotherapeuten

Mijn naam is Alex Hannewijk. Ik ben vader van drie kinderen in de leeftijd van 12, 14 & 16 jaar. Ik beoefen dit vak nu 20 jaar en werk op maandag en op vrijdag op de locatie in Schiebroek. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende revalidatiecentra en bij consultatiebureaus. Ook kom ik op scholen en kinderdagverblijven en behandel aan huis. Somatisch Onvoldoende Verklaarde lichamelijke Klachten (SOLK genaamd) is ook mijn specialisme. Wij bieden als praktijk ook workshops babymassage aan.

 

Daarnaast werkt Josien Wiegant op dinsdagen op deze lokatie. Zij is bezig met de Masteropleiding tot Geriatriefysiotherapeut en heeft veel ervaring in het werken met ouderen. Daarnaast is zij gespecialiseerd in patienten met astma en COPD.

U kunt ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

Telefoon: 0182-528141 of 06-14744817

E-mail: kinderfysiotherapie1@tele2.nl
Website: www.kinderfysiovanschaik-dijcks.com
 

Monique

Monique
Dietiste

Ik ben Monique Egeter en ik ben sinds december 2015 in Rotterdam en Delft werkzaam bij Focus Diëtistenpraktijk. In september 1997 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek in Den Haag afgerond. Na 10 jaar andere leer- en werkervaringen te hebben opgedaan, begon mijn hart toch steeds sneller te kloppen voor het vak waarvoor ik in het verleden had gekozen. Een keuze waarvan ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt van heb gehad. Ik vind het een uitdaging om samen met u te kijken naar voor u mogelijk haalbare veranderingen ter verbetering van uw leef- en eetpatroon. Op korte of langere termijn, via kleine of grotere stappen. Diabetes mellitus type 2, een hoog cholesterol en/of hoge bloeddruk, maag- en darmklachten, overgewicht en ondergewicht als gevolg van een ongezonde leefstijl, stress of andere problemen zijn bekend terrein voor mij. Ik ben op maandagavond in deze praktijk te vinden. U kunt mij bereiken via telefoonnummer: 010 461 46 44 of e/mail: info@focus-dietistenpraktijk.nl. Wilt u meer informatie over Focus Diëtisten praktijk of de werkzaamheden van een diëtist, kijkt u dan op onze website: www.focus-dietistenpraktijk.nl