Toekomst

Wij gaan continue verder met de NHG-accreditatie. Hierdoor blijven wij constant werken aan verbetering van de praktijk.

Wij hebben sinds juli 2015 ook een reizigersspreekuur. Annemarie, Mandy en dokter Schalkwijk hebben hiervoor nascholingen gevolgd en u kunt dus bij ons advies en vaccinaties ontvangen. U hoeft dus niet meer naar bv de travelclinic te gaan. Vul het formulier in onder het kopje "reisvaccinatie" en maak zo ver mogelijk voor de reis een afspraak met Annemarie of Mandy.

Sinds januari 2016 hoeft u niet meer bij de STAR bloed te laten prikken. U kunt nu elke werkdag op het spreekuur van de assistentes bloed laten prikken. Maakt u hiervoor een afspraak bij de assistente. Dan weet ze dat u komt.

Sinds december 2015 kunt u ook online een afspraak maken bij een van de assistentes voor het assistentenspreekuur. Zij zijn namelijk bevoegd om oren uit te spuiten, bloed te prikken, uitstrijkjes te maken, plekjes met stikstof te behandelen, bloeddruk te meten, glucose te meten, hechtingen te verwijderen, spiraaltjes te verwijderen en hartfilmpjes te maken.

Wij doen vanaf half 2016 zo min mogelijk aan vakantiesluiting zodat wij u continue zorg kunnen bieden. U hoeft dan niet meer naar een waarnemer omdat alle medewerkers afwisselend van elkaar met vakantie gaan.

Vanaf 2016 is dokter Schalkwijk bovenooglidcorrecties gaan uitvoeren en sinds 2018 ook oorlelcorrecties. Bij interesse kunt u  een vrijblijvend intakegesprek inplannen bij dokter Schalkwijk door te bellen naar de praktijk. U hoeft hiervoor geen patient bij ons te zijn. U kunt bij haar ook terecht voor het verwijderen van moedervlekken, ouderdomswratten, huidaanhangsels, talgklieren, etc. De kosten voor de kleine chirurgische verrichtingen krijgt u terug van uw zorgverzekeraar!

Vanaf 2019 is dokter Schalkwijk haar eigen invalhuisarts geworden. Er is helaas een tekort aan werknemers in de zorg. Zowel huisartsen als doktersassistentes. Om dit gat op te vullen en continue zorg te kunnen blijven leveren is dokter Schalkwijk de vaste invalhuisarts geworden. Zodoende ziet u niet steeds een invalhuisarts als een van de artsen niet aanwezig is. Dit gelt ook voor de assistentebezetting. Dit is nog maar het begin van het tekort in de zorg!