Toekomst

Vanaf januari 2015 zijn wij gestart met het e-mailconsult. U kunt dan de wat makkelijk te beantwoorden medische vragen aan ons stellen.

Wij gaan ieder jaar verder met de NHG-accreditatie. Hierdoor blijven wij constant werken aan verbetering van de praktijk.

Daarnaast worden er in de toekomst nieuwsbrieven verstuurd naar het e-mailadres van patienten die daar interesse voor hebben. Zo bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen via het contactformulier.

Wij hebben sinds juli 2015 ook een reizigersspreekuur. Annemarie en dokter Schalkwijk hebben hiervoor nascholingen gevolgd en nu kunt u dus bij ons advies en vaccinaties ontvangen. U hoeft vanaf nu dus niet meer naar bv de travelclinic te gaan. Vul het formulier in onder het kopje "reisvaccinatie" en maak zo ver mogelijk voor de reis een afspraak met Annemarie.

Sinds januari 2016 hoeft u niet meer bij de STAR bloed te laten prikken. U kunt nu elke werkdag op het spreekuur van de assistentes bloed laten prikken. Maakt u hiervoor een afspraak bij de assistente. Dan weet ze dat u komt.

Sinds december 2015 kunt u ook online een afspraak maken bij een van de assistentes voor het assistentenspreekuur. Zij zijn namelijk bevoegd om oren uit te spuiten, bloed te prikken, uitstrijkjes te maken, plekjes met stikstof te behandelen, bloeddruk te meten, Hb of glucose te meten, hechtingen te verwijderen, spiraaltjes te verwijderen en hartfilmpjes te maken.

Wij proberen vanaf half 2016 zo min mogelijk aan vakantiesluiting te doen zodat wij u continue zorg kunnen bieden. U hoeft dan niet meer naar een waarnemer omdat de medewerkers afwisselend met vakantie gaan.

Vanaf januari 2017 is dokter Schalkwijk elke woensdag bovenooglidcorrecties gaan uitvoeren. Bij interesse kunt u  een vrijblijvend intakegesprek inplannen bij dokter Schalkwijk door te bellen naar de praktijk. U hoeft hiervoor geen patient bij ons te zijn. U kunt bij haar ook terecht voor het verwijderen van moedervlekken, ouderdomswratten, huidaanhangsels, talgklieren, etc. Ook indien u geen patient van ons bent is dat mogelijk. De kosten krijgt u terug van uw zorgverzekeraar!

Vanaf september 2018 werkt Duco, een Verpleegkundig Specialist in opleiding, bij ons in de praktijk. Hij houdt zich bezig met ouderenzorg en zal de huisartsen gaan ondersteunen.