Online afspraak maken

Op de websites www.moetiknaardedokter.nl of www.thuisarts.nl kunt u veel antwoorden op uw medische vragen vinden.

Indien u ondanks deze informatie toch een afspraak wil maken voor u zelf kunt u dit 24 uur per dag doen in de agenda van huisarts Oomen, van der Velden, Höhn of bij de assistente.

U kunt online alleen een enkele afspraak maken voor 1 klacht. Indien u meer tijd nodig denkt te hebben dan verzoeken wij u de praktijk te bellen. Daarnaast willen wij graag melden dat de assistente altijd de uitstrijkjes maakt en niet de huisarts. Voor verrichtingen zoals spiraaltjes plaatsen, implanon plaatsen/verwijderen, chirurgie ook graag bellen voor een afspraak omdat dit op bepaalde tijden ingepland wordt. Meestal bij dokter Schalkwijk. Stoppen met roken spreekuur wordt verzorgd door de praktijkondersteuner net als diabetes, astma/COPD en CVRM. Afspraken met de praktijkondersteuner kunt u niet online maken.

Bij de assistente kunt u online een afspraak maken voor; uitstrijkje maken, hechtingen verwijderen, bloed prikken, hartfilmpje maken, stikstofbehandeling, bloeddruk meten, oren uitspuiten, spiraaltje verwijderen of glucose meten.

De afspraak van een online gemaakte afspraak kan niet online worden geannuleerd. U dient hiervoor de praktijk te bellen om een nota van 10 euro te voorkomen.

Klik op onderstaand icoontje voor het maken van een afspraak VOOR U ZELF:

Alleen personen vanaf 18 jaar kunnen gebruik maken van deze online service en u dient in te loggen met uw Digi-D. Dit is nodig vanwege de privacy en patientgegevens. U komt op de site mijngezondheid.net die meerdere geavanceerde functionaliteiten heeft. U kunt dus GEEN online afspraak maken of een vraag stellen voor uw kind of een ander dan uzelf.

Alleen voor u zelf!:

'Mijngezondheid.net