Online afspraak maken

Op de websites www.moetiknaardedokter.nl of www.thuisarts.nl kunt u veel antwoorden op uw medische vragen vinden.

Indien u ondanks deze informatie toch een afspraak wil maken kunt u dit 24 uur per dag doen in de agenda van huisarts Schalkwijk, Oomen, van der Velden of bij de assistente.

U kunt online alleen een enkele afspraak maken voor 1 klacht. Indien u meer tijd nodig denkt te hebben dan verzoeken wij u de praktijk te bellen. Daarnaast willen wij graag melden dat de assistente altijd de uitstrijkjes maakt en niet de huisarts. Voor verrichtingen zoals spiraaltjes plaatsen, implanon plaatsen/verwijderen, chirurgie ook graag bellen voor een afspraak omdat dit op bepaalde tijden ingepland wordt bij de huisarts. Stoppen met roken spreekuur wordt verzorgd door de praktijkondersteuner net als diabetes, astma/COPD en CVRM. Afspraken met de praktijkondersteuner kunt u niet online maken.

Bij de assistente kunt u online een afspraak maken voor; uitstrijkje maken, hechtingen verwijderen, bloed prikken, hartfilmpje maken, stikstofbehandeling, bloeddruk meten, oren uitspuiten, spiraaltje verwijderen of glucose meten.

Het afzeggen van een online gemaakte afspraak kan niet online worden geannuleerd. U dient hiervoor de praktijk te bellen om een nota van 10 euro te voorkomen.

Klik op onderstaand icoontje voor het maken van een afspraak:

Alleen personen vanaf 18 jaar kunnen hier gebruik van maken en u dient in te loggen met uw Digi-D. Dit is nodig vanwege de privacy en patientgegevens. U komt op de site mijngezondheid.net die meerdere geavanceerde functionaliteiten heeft.

'Mijngezondheid.net