Bovenooglidcorrectie

In onze praktijk kunt u terecht voor het ondergaan van een bovenooglidcorrectie.

Kleine chirurgische ingrepen, zoals het verwijderen van een moedervlek of een wond hechten, zijn al langer heel normaal voor een huisarts. Het verrichten van een ooglidcorrectie sluit daar prima bij aan. Het gaat daarbij niet enkel om cosmetische redenen, vaak is er ook een medische aanleiding waarom iemand een ooglidcorrectie wil. Hoofdpijnklachten, een verminderd blikveld, de eeuwige vraag of je moe of boos bent. Een ooglidcorrectie kan iemand soms eenvoudig van deze klachten afhelpen. Vaak willen mensen wel, maar durven ze de stap naar een kliniek niet te nemen. De drempel naar de huisarts is dan een stuk lager. Het voelt hier toch wat gewoner, niet zo klinisch.

ikopereren

Dokter Schalkwijk en haar assistentes sloten zich sinds 2016 aan bij een organisatie die trainingen geeft aan huisartsen en hun assistentes. Hier is geleerd om op een veilige, professionele en verantwoorde manier ooglidcorrecties uit te voeren.

De kosten van een bovenooglidcorrectie bedragen €650 voor beide ogen inclusief intake, de ingreep zelf, hechtingen verwijderen en een nacontrole. Dit is veruit het laagste bedrag in de omgeving van Rotterdam. U hoeft geen patient van ons te zijn.

Ook voor andere chirurgische verrichtingen zoals verwijderen van moedervlekken, talgklieren, ouderdomswratten, etc kunt u een afspraak maken bij dokter Schalkwijk. De kosten voor iets verwijderen (90,07) krijgt u wel terug van uw zorgverzekering! Ook voert dokter Schalkwijk oorlelcorrecties uit. Ook hiervoor kunt u een afspraak maken voor een intake.

Indien u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met de praktijk op 010-4185999 of via ons contactformulier om een afspraak te maken voor een vrijblijvend informatiegesprek met dokter Schalkwijk.

Hieronder ziet u een foto van een mevrouw voor en 3 maanden na een ooglidcorrectie die dokter Schalkwijk heeft uitgevoerd. Een prachtig resultaat!

zanten