Bovenooglidcorrecties

In onze praktijk kunt u terecht voor het ondergaan van een bovenooglidcorrectie.

Kleine chirurgische ingrepen, zoals het verwijderen van een moedervlek of een wond hechten, zijn al langer heel normaal voor een huisarts. Het verrichten van ooglidcorrecties sluit daar prima bij aan. Het gaat daarbij niet enkel om cosmetische redenen, vaak is er ook een medische aanleiding waarom iemand een ooglidcorrectie wil. Hoofdpijnklachten, een verminderd blikveld, de eeuwige vraag of je moe of boos bent. Een ooglidcorrectie kan iemand soms eenvoudig van deze klachten afhelpen. Vaak willen mensen wel, maar durven ze de stap naar een kliniek niet te nemen. De drempel naar de huisarts is dan een stuk lager. Het voelt hier toch wat gewoner, niet zo klinisch.

Dokter Schalkwijk sloot zich aan bij huisartskliniek.nl, een organisatie die trainingen geeft aan huisartsen en daarnaast consumenten informeert waar zij terecht kunnen voor cosmetische behandelingen bij een huisarts in hun eigen omgeving. Bij deze organisatie heeft dokter Schalkwijk een intensieve training gevolgd om op een veilige, professionele en verantwoorde manier ooglidcorrecties uit te voeren.

De kosten van een bovenooglidcorrectie bedragen €650 voor beide ogen inclusief intake, de ingreep zelf, hechtingen verwijderen en een nacontrole. U hoeft geen patient van ons te zijn.

Indien u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met de praktijk op 010-4185999 of via ons contactformulier om een afspraak te maken voor een vrijblijvend informatiegesprek met dokter Schalkwijk.

Hieronder ziet u een foto van een mevrouw voor en 3 maanden na een bovenooglidcorrectie die dokter Schalkwijk heeft uitgevoerd in februari 2017. Een prachtig resultaat!

zanten